stcrt-2010-5449-001.png Wijzigingsplan Dalweg

Burgemeester en wethouders van Hilversum maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 12 april 2010 gedurende zes weken voor eenieder het vastgestelde wijzigingsplan Dalweg ter inzage ligt.

Het plan

Het wijzigingsplan heeft betrekking op de realisering van 4 woningen op het perceel naast Dalweg 23. In het Bestemmingsplan Noordwestelijk Villagebied is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen, die het mogelijk maakt de bestemming Maatschappelijke doeleinden te wijzigen naar de bestemming Wonen. Deze mogelijkheid wordt met het wijzigingsplan geëffectueerd. In de collegevergadering van 30 maart is het wijzigingsplan gewijzigd vastgesteld.

Het plan inzien

Het collegebesluit met het vastgestelde wijzigingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken ligt met ingang van 12 april tot en met 22 mei 2010 ter inzage bij de afdeling Publiekszaken, Oude Enghweg 23. De balie is iedere werkdag geopend van 09.00 tot 13.00 uur en op donderdagavond van 17.00 tot 19.30 uur. Het wijzigingsplan Dalweg is tevens digitaal in te zien op de site van de gemeente. Ga hiervoor naar www.hilversum.nl en klik op Bestemmingsplannen op internet. Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter inzage gelegde stukken.

Beroep instellen

Tegen het vaststellingsbesluit kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die tijdig hun zienswijze over het ontwerp van het wijzigingsplan kenbaar hebben gemaakt;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij daartoe niet in staat zijn geweest;

  • belanghebbenden die bezwaren hebben tegen de wijzigingen die bij de vaststelling van het wijzigingsplan zijn aangebracht.

Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Bij de Voorzitter van dezelfde Afdeling kan tegelijkertijd een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Dan treedt het plan niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Naar boven