stcrt-2010-5435-001.png Voornemen voorbereiding projectbesluit ten behoeve van de realisering van drie woningen aan de Voorweg 66 en 96

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat een projectbesluit wordt voorbereid ten behoeve van de realisering van drie woningen aan de Voorweg 66 (één woning) en 96 (twee woningen).

Toelichting

De drie woningen zullen worden ontwikkeld op de percelen waar het voormalig tuincentrum en de opslagloods van Groenrijk Van den Bosch waren gevestigd. Dit is in strijd met het geldende bestemmingsplan ‘Voorweggebied 2001’ en de wijzigingsbevoegdheid van dit bestemmingsplan.

Kennisgeving

Er worden over dit voornemen geen stukken ter inzage gelegd en er wordt geen gelegenheid geboden om over dit voornemen een zienswijze naar voren te brengen. Ook wordt geen onafhankelijke instantie gevraagd om advies over dit voornemen uit te brengen.

Informatie

Heeft u naar aanleiding van deze publicatie een vraag dan kunt u bellen naar nummer 14079. Deze publicatie is ook digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente Zoetermeer, www.zoetermeer.nl.

Zoetermeer, 25 maart 2010

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer,

de secretaris,

J. Dijkstra.

De burgemeester,

J.B. Waaijer.

Naar boven