Rotterdam - Prins Alexander

Besluit van het dagelijks bestuur betreffende de ‘28ste uitwerking tevens gedeeltelijke wijziging bestemming woondoeleinden bestemmingsplan Nesselande’ (Kindcluster II)

Overwegende:

  • Dat met deze uitwerking wordt voldaan aan de uitwerkingsverplichting die voortvloeit uit het bestemmingsplan Nesselande (vastgesteld op 14 januari 1999; goedgekeurd door Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland op 10 augustus 1999; onherroepelijk op 6 maart 2002);

  • Dat een gedeeltelijke wijziging in het kader van artikel 25, lid 1, sub III van het bestemmingsplan noodzakelijk is, omdat bij de totstandkoming van het stedenbouwkundig plan het toegestane aantal bouwlagen met twee is overschreden;

  • Dat deze uitwerking op grond van artikel 3.6. (lid 1, sub b.) van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) van 24 september tot en met 4 november 2009 ter inzage heeft gelegen;

  • Dat gedurende deze termijn geen zienswijzen zijn ingediend;

Besluit

  • 1. De ‘28ste Uitwerking tevens gedeeltelijke wijziging bestemming woondoeleinden bestemmingsplan Nesselande’ (kindcluster II) vast te stellen en als zodanig te waarmerken.

  • 2. Dat tegen dit besluit binnen zes weken na bekendmaking beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

  • 3. Dat deze uitwerking op grond van artikel 3.9a, lid 4 Wro in werking treedt met ingang van de dag na het aflopen van de beroepstermijn.

  • 4. Dat – in het geval bij de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) is ingediend- de uitwerking niet eerder in werking treedt voordat op dit verzoek is beslist.

Aldus vastgesteld op 10 november 2009 en bekend gemaakt op 11 november 2009.

De secretaris,

A.M.C. Besters.

De voorzitter,

R. Krul.

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Prins Alexander, (daartoe bevoegd ingevolge de Deelgemeenteverordening 2002 (gemeenteblad 2002, nr. 16) en de bijbehorende lijst van bevoegdheden (gemeenteblad 2002, nr. 17 en zoals nadien gewijzigd).

Naar boven