stcrt-2010-5400-001.png Ontwerpbestemmingsplan Barneveld-Noord

Van 9 april tot en met 20 mei 2010 ligt het ontwerpbestemmingsplan Barneveld-Noord ter inzage bij het servicepunt Bouwen, Wonen en Leefomgeving (Raadhuisplein 2). Het doel is een actueel planologisch regime voor het plangebied te realiseren.

Het plangebied beslaat de noordzijde van de kern Barneveld. De grens van het plangebied loopt aan de noordzijde voor een deel langs de grens van de bebouwing van de kern Barneveld en voor een deel langs de Valleilijn. Aan de noordzijde ligt de Esvelderbeek. Aan de oostzijde wordt het plangebied begrensd door de Stationsweg. Vanaf de Stationsweg loopt de grens aan de zuidzijde via de Gasthuisstraat en de Thorbeckelaan naar het westen. De Mr. Troelstralaan, de Wethouder Rebellaan en de Bloemendaallaan vormen de westgrens van het plangebied. Deze grens loopt langs de bebouwing van de kern Barneveld. De sportvoorzieningen aan deze westgrens liggen binnen het plangebied.

Het ontwerpbestemmingsplan Barneveld-Noord is vanaf 9 april 2010 ook digitaal in te zien op de gemeentelijke website (www.barneveld.nl/bestemmingsplannen onder ‘Plannen in procedure’).

Daarnaast is het plan in te zien op de landelijke website:

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0203.1004-0002.

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

http://gis.barneveld.nl/plannen/NL.IMRO.0203.1004-/NL.IMRO.0203.1004-0002.

Tijdens de vermelde periode kan een ieder, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze over dit plan naar voren brengen bij de raad. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de raad (Postbus 63, 3770 AB Barneveld). Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (0342) 495 335. U kunt uw zienswijze ook digitaal via de gemeentelijke website naar voren brengen. Daarvoor moet u gebruik maken van DigiD om u te legitimeren. Het formulier treft u aan bij de documenten op de gemeentelijke website.

Naar boven