stcrt-2010-5386-001.png Ontwerpbestemmingsplan Woongebied Andijk - Herziening ‘Villa Sonia’

Burgemeester en wethouders van Andijk maken bekend dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan Woongebied Andijk - Herziening ‘Villa Sonia’ met ingang van donderdag 8 april 2010 gedurende 6 weken (tot en met woensdag 19 mei 2010) voor eenieder ter inzage ligt.

De herziening omvat het veld op de hoek van de Middenweg met de Beldersweg te Andijk. De herziening zal voorzien in een wijziging van de stedenbouwkundige opzet van het plan voor de realisatie van zorgappartementen en zeven vrije sector woningen.

Het bestemmingsplan kan worden ingezien in het gemeentehuis van de gemeente Andijk. Verder kan het plan digitaal worden ingezien en geraadpleegd via de website van de gemeente Andijk: www.andijk.nl. Op de startpagina kunt u klikken op ‘Bouwen en Wonen’ en vervolgens op ‘Bestemmingsplannen’. Voorts is het plan in te zien via de website van VROM: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn, dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan eenieder zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad, postbus 7, 1619 ZG te Andijk. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer 0228-597482.

U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen door deze te mailen naar r.spek@andijk.nl.

Naar boven