stcrt-2010-5355-001.png Ontwerpwijzigingsplan bestemmingsplan Hoorn

Ter voorbereiding van het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan op basis van artikel 3.6 lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) ligt het volgende ontwerpbesluit, met bijbehorende stukken, ter inzage:

  • Bestemmingsplan Hoorn, Dorpsstraat 62B Hoorn.

De wijziging maakt het mogelijk om de invullocatie tussen Dorpsstraat 62 en Dorpsstraat 64 in te vullen met een woning. De bevoegdheid tot wijziging is omschreven in artikel 25 lid 1 van het bestemmingsplan Hoorn, op basis waarvan een bestemming Woondoeleinden Klasse A kan worden toegevoegd.

Op basis van artikel 26 van het bestemmingsplan Hoorn, is op de voorbereiding van een besluit tot wijziging, afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht van toepassing. Dit betekent dat een ontwerpbesluit tot wijziging met bijbehorende stukken gedurende 6 weken ter inzage wordt gelegd. Gedurende de termijn van terinzagelegging, van vrijdag 9 april tot en met donderdag 20 mei 2010, kunnen belanghebbenden hun zienswijze omtrent de aanvraag kenbaar maken. Dit kan schriftelijk door het sturen van een brief gericht aan het college van B&W van de gemeente Terschelling, Postbus 14, 8880 AA Terschelling West of mondeling door het maken van een afspraak met de sector Grondgebied. Tegen vergoeding kan een afschrift van de ter inzage liggende stukken worden opgevraagd.

Naar boven