stcrt-2010-5346-001.png Ontwerpbestemmingsplan Akkermaalshout

Burgemeester en wethouders maken, op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 8 april 2010 tot en met 19 mei 2010 het ontwerpbestemmingsplan Akkermaalshout, met de daarbij behorende stukken, voor iedereen ter inzage ligt in het gemeentehuis. U kunt hiervoor terecht bij het Klantcontactcentrum op werkdagen van 08.30–12.30 uur. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente HYPERLINK ‘http://www.ermelo.nl/bestemmingsplannen’ www.ermelo.nl/bestemmingsplannen en op de landelijke voorziening HYPERLINK ‘http://www.ruimtelijkeplannen.nl’ www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan ‘Akkermaalshout’ voorziet in de bouw van 24 woningen in het gebied dat omsloten wordt door de Spoorlijn, Oude Telgterweg en Heidelaan te Ermelo. Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, regels en plankaart.

Gedurende bovenvermelde termijn kan iedereen bij de gemeenteraad, Postbus 500, 3850 AM Ermelo, schriftelijk of mondeling een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Voor meer informatie of het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met mevrouw ir. N.C. Weijers van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 0341 56 72 15 of via het e-mailadres: n.weijers@ermelo.nl.

Ermelo, 7 april 2010

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven