stcrt-2010-5341-001.png Ontwerpbestemmingsplan Zwaagdijk-Oost - WFO Bedrijvenpark Bollenmarkt

Burgemeester en wethouders van de gemeente Wervershoof maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 8 april 2010 gedurende de termijn van 6 weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Zwaagdijk-Oost - WFO Bedrijvenpark Bollenmarkt’.

Op het WFO bedrijvenpark in Wervershoof is het wenselijk om bij de bedrijfsbebouwing aan de Bollenmarkt een parkeerterrein te realiseren. Vanwege archeologische waarden in de grond heeft de locatie de bestemming ‘Groenvoorzieningen en water’ en geldt er een aanlegvergunningstelsel. Het is binnen de groenbestemming niet mogelijk om een parkeerterrein te realiseren. Middels een nieuw bestemmingsplan kan de gewenste ontwikkeling mogelijk worden gemaakt. Het aanlegvergunningstelsel wordt weer opgenomen.

Ter inzage

Het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Zwaagdijk-Oost - WFO Bedrijvenpark Bollenmarkt’ ligt met ingang van donderdag 8 april 2010 zes weken ter inzage op het gemeentehuis, sector Ruimte, Raadhuisplein 1 te Wervershoof. U kunt hier iedere werkdag van 08.30 tot 12.00 uur terecht. Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan op de website www.wervershoof.nl bekijken.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen zijn of haar zienswijze mondeling en/of schriftelijk aan ons kenbaar maken. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan burgemeester en wethouders van de gemeente Wervershoof, Postbus 41, 1693 ZG Wervershoof. Voor een mondelinge zienswijze vraagt de gemeente Wervershoof u op tijd een afspraak te maken met een medewerker van de sector Ruimte. De medewerker is bereikbaar onder nummer (0228) 58 71  46. Het is niet mogelijk uw zienswijze via de telefoon of per e-mail kenbaar te maken.

Naar boven