stcrt-2010-5325-001.png Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘3e herziening Beschermd Stadsgezicht Veere’

Burgemeester en wethouders van Veere maken bekend dat van 8 april tot en met 19 mei 2010 het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘3e herziening Beschermd Stadsgezicht Veere’ ter inzage ligt. Deze herziening omvat het juridisch-planologische vastleggen en verruimen van de gebruiksmogelijkheden van de bestemmingen ‘Verkeersdoeleinden’ en ‘Waterstaatswerken’. De door de raad aangebrachte wijziging heeft betrekking op inperking van het plangebied waarop de herziene voorschriften van toepassing zijn.

Gedurende de genoemde termijn kan beroep worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag door:

  • iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest overeenkomstig artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

  • iedere belanghebbende die bedenkingen heeft tegen de door de gemeenteraad bij de vaststelling aangebrachte wijzigingen.

Het gewijzigde vastgestelde bestemmingsplan is in te zien op de gemeentelijke website, www.veere.nl, onder ‘visie en beleid, bestemmingsplannen, Veere’.

Domburg, 7 april 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de secretaris,

J.S. de Regt.

De burgemeester,

R.J. van der Zwaag.

Naar boven