stcrt-2010-5310-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Stationsgebied Hoogkarspel’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Drechterland maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Stationsgebied Hoogkarspel’ van 8 april tot en met 20 mei 2010 zes weken ter inzage ligt in het gemeentehuis in Hoogkarspel. Het plan vindt u ook op de www.drechterland.nl/publicaties. Het plan is digitaal raadpleegbaar via de website: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Met het plan wordt het planologisch mogelijk om de bestaande fietsenstalling te verplaatsen, deels uit te breiden en extra parkeerplaatsen aan te leggen. De fietsenstallingen die nu aan de oostzijde van het stationsgebouw staan worden verplaatst naar de westzijde. Alle fietsenstallingen komen in de toekomst dan aan de westzijde van het stationsgebouw te staan. Op de plaats aan de oostzijde van het stationsgebouw, waar nu nog fietsenstallingen staan, kunnen we straks extra parkeerplaatsen realiseren.

Binnen de genoemde termijn kan eenieder tegen het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 9, 1616 ZG Hoogkarspel. Voor een mondelinge zienswijze moet u een afspraak maken met de afdeling Beleid en Projecten, T: 0228-352 352. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Naar boven