stcrt-2010-5305-001.png Vastgesteld bestemmingsplan ‘Buitengebied 2006, partiële herziening Hardenbergerweg 141 en tegenover 141’

Burgemeester en wethouders van Tubbergen maken ingevolge artikel 26 van de (oude) Wet op de Ruimtelijke Ordening het volgende bekend.

Met ingang van donderdag 8 april 2010 ligt gedurende een termijn van zes weken bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Tubbergen en op www.tubbergen.nl, voor eenieder het raadsbesluit van 1 maart 2010 ter inzage over het vastgestelde bestemmingsplan ‘Buitengebied 2006, partiële herziening Hardenbergerweg 141 tegenover 141’. Dit bestemmingsplan betreft het oprichten van een isolatiestal voor paarden met bedrijfswoning op het perceel Hardenbergerweg tegenover 141 te Geesteren.

Tegen het ontwerpbestemmingsplan zijn bij de gemeenteraad zienswijzen ingediend. Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan gewijzigd vastgesteld. De gewijzigde vaststelling betreft het uitbreiden van de toelichting, een aanpassing van de plankaart en het specificeren van de planregels zodat de locatie alleen gebruikt en bebouwd kan worden ten dienste van een isolatiestalling.

Tijdens de genoemde termijn van zes weken kunnen bij Gedeputeerde Staten van Overijssel, postbus 10078, 8000 GB Zwolle, (Luttenbergstraat 2, Zwolle, telefoon 038-4252525), mondeling of schriftelijk bedenkingen worden ingebracht tegen het bestemmingsplan. De bedenkingen kunnen worden ingediend door degenen die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht en door de belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij hun zienswijze niet bij de gemeenteraad hebben ingediend. Bedenkingen die zijn gericht tegen wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling van het bestemmingsplan (ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan) heeft aangebracht, kunnen worden ingebracht door eenieder.

Naar boven