stcrt-2010-5277-001.png Vaststelling wijzigingsplan Madeweg, Ruinerwold (vestiging nieuw melkrundveehouderijbedrijf)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat een wijziging van de plankaart (artikel 3.6, lid 1a, Wro) behorende bij het bestemmingsplan ‘Buitengebied De Wolden’, is vastgesteld op 30 maart 2010.

Door middel van deze wijziging zijn de percelen kadastraal bekend gemeente Ruinerwold, sectie L, nummers 79 en 105, gewijzigd in agrarisch gebied met een bouwblok voor de realisatie van een grondgebonden melkrundveehouderij.

Ter inzage

U kunt het wijzigingsplan vanaf 8 april 2010 inzien via:

  • een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde

  • dewolden.nl onder inwoners/bouwen en wonen/bestemmingsplannen

  • ruimtelijkeplannen.nl

Beroep

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij het college naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen het vastgestelde wijzigingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Zuidwolde, 7 april 2010

Burgemeester en wethouders van De Wolden.
Naar boven