stcrt-2010-5274-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Dreumel, Wilhelminastraat’

De voormalige locatie van de brandweerkazerne aan de Wilhelminastraat te Dreumel is vrij gekomen door een verhuizing van de kazerne naar een nieuwe locatie. De vrijgekomen locatie komt in aanmerking voor woningbouw. Hiervoor is een plan ontwikkeld voor de realisatie van drie patiowoningen voor senioren. Regionaal en lokaal bestaat een grote vraag naar dit woningtype. De beoogde herontwikkeling van het plangebied past niet in het geldende bestemmingsplan, als gevolg waarvan een herziening noodzakelijk is.

U kunt de desbetreffende stukken met ingang van donderdag 8 april 2010 zes weken inzien bij de Centrale balie van het gemeentehuis. Tijdens deze termijn kunt u een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen bij de gemeenteraad.

In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw Hennie den Boer van het team Wonen en Milieu. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. De raad stelt hen die tijdig een zienswijze kenbaar hebben gemaakt, in de gelegenheid tot het geven van een mondelinge toelichting.

Het plan is tijdens de inzage termijn tevens digitaal in te zien op de website van de gemeente en via www.ruimtelijkeplannen.nl

Beneden-Leeuwen, 7 april 2010

Burgemeester en wethouders van West Maas en Waal,

de secretaris,

P.G. Arissen.

De burgemeester,

Th.A.M. Steenkamp.

Naar boven