stcrt-2010-5264-001.png Uitwerkingsplan Tabaksteeg ‘Anna Aleidalaan-zuid (uitwerkingsplan 5)’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leusden maken bekend, dat zij op 30 maart 2010 het Uitwerkingsplan Tabaksteeg ‘Anna Aleidalaan-zuid (uitwerkingsplan 5)’ hebben vastgesteld. Met dit uitwerkingsplan wordt een juridisch planologisch kader gevormd ten behoeve van woningbouw. Het uitwerkingsplan betreft een gedeeltelijke uitwerking van het plangebied Tabaksteeg waarbij het uitwerkingsgebied is gelegen aan de zuidzijde van de Anna Aleidalaan. Met deze planologische invulling wordt de bouw van zowel vrijstaande als halfvrijstaande woningen mogelijk gemaakt.

Het uitwerkingsplan ‘Anna Aleidalaan-zuid (uitwerkingsplan 5)’ ligt met ingang van donderdag 8 april 2010 tot en met woensdag 19 mei 2010 ter inzage bij de balie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling op het gemeentehuis op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur. Ook kan het uitwerkingsplan worden ingezien via de website www.leusden.nl onder Wonen, wijken en veiligheid/Bestemmingsplannen.

Indienen van beroep bij de Raad van State

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden tegen het vaststellingsbesluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Degene die een beroep heeft ingesteld kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende die termijn naast het indienen van beroep ook een voorlopige voorziening is gevraagd. In dat geval treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

Beroepschriften respectievelijk verzoeken om voorlopige voorziening, dienen te worden gericht aan de Afdeling respectievelijk de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven