stcrt-2010-5251-001.png Bestemmingsplan De Rieze V Gedeeltelijke Herziening B

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat de gemeenteraad op 25 maart 2010 het bestemmingsplan ‘De Rieze V Gedeeltelijke Herziening B’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Plangebied en inhoud van het plan

In noordelijke richting op het Industrieterrein, De Rieze V, aan De Hogenkamp te Ulft wordt het perceel waar bedrijfsvoering is toegestaan vergroot. Door deze wijziging kan het afvalverwerkend bedrijf VCR Import & Export B.V. & TCU B.V. worden uitgebreid.

Inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ‘De Rieze V Gedeeltelijke Herziening B’ ligt van 8 april 2010 tot en met 19 mei 2010 voor iedereen ter inzage. Tijdens de openingstijden kan het besluit en het vastgestelde plan worden ingezien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis in Gendringen. Op verzoek kan het plan ook worden ingezien buiten openingstijden. In dat geval kan contact worden opgenomen met de Publieksbalie. De stukken kunnen ook worden ingezien op de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) onder ‘De gemeente, Wonen, Bestemmingsplannen’.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzageligging van het raadsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan, kan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, tegen het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad beroep worden ingesteld door iedereen die belanghebbende is (dat wil zeggen: iedereen die een zienswijze heeft ingediend bij het ontwerpbestemmingsplan of aan kan tonen hier redelijkerwijs niet toe in staat te zijn geweest).

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 20 mei 2010, tenzij binnen de beroepstermijn in samenhang met een ingesteld beroep een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op het beroep is beslist.

Naar boven