stcrt-2010-5244-001.png Bestemmingsplan N62 Sluiskiltunnel

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken volgens artikel 3.8, lid 4, van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 25 februari 2010, onder nr. 12b, het bestemmingsplan N62 Sluiskiltunnel gewijzigd heeft vastgesteld.

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ligt met de daarbij behorende stukken van 9 april tot en met 20 mei 2010 ter inzage bij de publieksbalie in het stadhuis, Stadhuisplein 1 in Terneuzen en in de vestigingen Markt 1 in Axel en Westkade 107 in Sas van Gent. De publieksbalies in het stadhuis in Terneuzen en de vestiging in Axel zijn geopend op maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.30 uur en op vrijdag van 8.30 tot 20.00 uur. De publieksvestiging in Sas van Gent is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Het bestemmingsplan N62 Sluiskiltunnel legt het tracé vast voor de te realiseren tunnel onder het kanaal Gent-Terneuzen en de toe- en afleidende wegen aan weerszijden van het genoemde kanaal. Het plan biedt de actuele juridisch-planologische onderbouwing en bestemmingsregeling voor de realisering van de tunnel en hetgeen daarmee direct samenhangt.

Tijdens de hiervoor genoemde periode kan een belanghebbende schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage.

U wordt aangemerkt als belanghebbende wanneer u:

  • tijdig bij de gemeenteraad een zienswijze tegen het ontwerpplan heeft kenbaar gemaakt;

  • belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest om een zienswijze als hiervoor bedoeld in te dienen;

  • bezwaar heeft tegen de bij de vaststelling van het plan aangebrachte wijzigingen ten opzichte van het ontwerp.

Tevens kunt u gedurende deze periode een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de genoemde afdeling op het hierboven vermelde adres. Zonder dat treedt het door de raad vastgestelde bestemmingsplan direct na afloop van de beroepstermijn in werking. Als naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Nadere inlichtingen zijn verkrijgbaar bij de heer C. Ritico, telefoon 14 0115 (vanuit het buitenland 0031 115-455 000) of per e-mail: c.ritico@terneuzen.nl.

Terneuzen, woensdag 7 april 2010

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen,

secretaris,

F.M.L. Lauret RA.

Burgemeester,

J.A.H. Lonink.

Naar boven