stcrt-2010-5231-001.png Ontwerpprojectbesluit bestemmingsplan ‘Avervoordseweg 30–34’ en ontwerpbesluit bouwvergunning

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend:

Ontwerpprojectbesluit bestemmingsplan ‘Avervoordseweg 30–34’ en ontwerpbesluit bouwvergunning

Met ingang van 8 april 2010 ligt voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage het ontwerpprojectbesluit van het bestemmingsplan ‘Avervoordseweg 30–34‘ en het bijbehorende ontwerp van de bouwvergunning.

De ontwerpbesluiten en de bijbehorende stukken, waaronder de ruimtelijke onderbouwing, kunt u op werkdagen van 8.30 uur tot 12.15 uur inzien bij de balie VROM in het gemeentehuis van Voorst, H.W. Iordensweg 17 in Twello. Ook bestaat de mogelijkheid om op andere tijden de stukken in te zien. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar, mevrouw M. Hulzink. Haar telefoonnummer is (0571) 27 93 61. Deze publicatie, het ontwerpprojectbesluit en het ontwerpbesluit bouwvergunning zijn ook digitaal beschikbaar gesteld. Op de website www.voorst.nl onder Digitale Diensten, Ruimtelijke plannen kunt u de stukken bekijken.

De ontwerpbesluiten houden in dat de te bouwen woning op het perceel Avervoordseweg ong. in Terwolde breder kan worden dan dat het bestemmingsplan toestaat en de inhoud van de woning meer mag bedragen dan het bestemmingsplan toestaat.

Gedurende de bovengenoemde periode kan iedereen zienswijze naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren brengen omtrent het ontwerpprojectbesluit. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders. Per e-mail is dit mogelijk via gemeente@voorst.nl. Vermeldt u daarbij dat het gaat om het ontwerpprojectbesluit van het bestemmingsplan ‘Avervoordseweg 30–34’. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar.

Twello, 7 april 2010

J.T.H.M. Penninx,

burgemeester.

E.J.M. van Leeuwen,

secretaris.

Naar boven