stcrt-2010-5203-001.png Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Oude IJsselstreek 2010; Pol 6 Ulft

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat de gemeenteraad op 25 maart 2010 het bestemmingsplan ‘Oude IJsselstreek 2010; Pol 6 Ulft’ gewijzigd heeft vastgesteld. De wijzigingen houden een aanpassing in van het aantal en type woningen. Binnen het plangebied worden twee vrijstaande woningen en een twee aaneen woning gerealiseerd. Naar aanleiding van wijziging van het aantal woningen is de parkeernorm aangepast evenals de regels en de verbeelding.

Plangebied en inhoud van het plan

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Pol 6 te Ulft. Het bestemmingsplan maakt de realisatie van twee vrijstaande woningen en een twee aaneen woning mogelijk.

Inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ‘Oude IJsselstreek 2010; Pol 6 Ulft’ ligt van 8 april 2010 tot en met 19 mei 2010 voor iedereen ter inzage. Tijdens openingstijden kan het besluit en het vastgestelde plan worden ingezien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis in Gendringen. Op verzoek kan het plan ook worden ingezien buiten openingstijden. In dat geval kan contact worden opgenomen met de Publieksbalie. De stukken kunnen ook worden ingezien op de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) onder ‘De gemeente, Wonen, Bestemmingsplannen’.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het besluit tot vaststelling beroep worden ingesteld door

  • iedereen, die belanghebbende is en aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, bedenkingen bij raad in te brengen, en

  • belanghebbenden, die tijdig bedenkingen hebben ingediend bij raad, en

  • eenieder kan alleen tegen de wijzigingen bedenkingen bij de Raad van State inbrengen.

Het beroepschrift moet binnen de genoemde termijn van zes weken worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 20 mei 2010, tenzij binnen de beroepstermijn in samenhang met een ingesteld beroep een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op het beroep is beslist.

Naar boven