stcrt-2010-5201-001.png Ontwerpprojectbesluit woningbouw Westerparkstraat, Tramstraat en Harlingerstraat

Burgemeester en wethouders van Leeuwarden maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), in relatie tot afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), bekend dat met ingang van 8 april 2010 voor een periode van zes weken een ontwerpprojectbesluit met de bijbehorende stukken voor de bouw van 16 eengezinswoningen aan de Westerparkstraat, Tramstraat en Harlingerstraat te Leeuwarden, bij de balie in de hal van het Stadskantoor, Oldehoofsterkerkhof 2 in Leeuwarden (telefoon 14058) ter inzage ligt. Hier kunt u ook terecht als u vragen heeft over het plan of de procedure.

Binnen de termijn van terinzageligging kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Leeuwarden. Schriftelijke reacties kunnen worden gericht aan burgemeester en wethouders, postbus 21000, 8900 JA Leeuwarden. U wordt verzocht in uw brief te vermelden: ‘zienswijzen ontwerpprojectbesluit woningbouw Westerparkstraat, Tramstraat en Harlingerstraat’.Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen kan via telefoon 14058 een afspraak worden gemaakt. Om praktische redenen verdient het aanbeveling een dergelijk verzoek te doen uiterlijk 14 dagen voor het einde van de ter inzage termijn om termijnoverschrijding te voorkomen.

Deze kennisgeving en het ontwerpprojectbesluit met de bijbehorende stukken zijn ook digitaal beschikbaar op www.leeuwarden.nl.

Naar boven