stcrt-2010-5199-001.png Vastgesteld bestemmingsplan Middelweg 1a

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 8 april tot en met 19 mei 2010 bij Publiekszaken (Leeuwenbrug 81) en bij de gemeentelijke informatiebalie in de Openbare Bibliotheek (Brink 70) ter inzage ligt:

  • het bij raadsbesluit van 24 februari vastgestelde bestemmingsplan Middelweg 1a.

Het bestemmingsplan Middelweg 1a beoogt een Johan Cruyffcourt, met daarbij behorende hekwerken en de realisatie van opslagmogelijkheden voor tuingereedschap op het volkstuinencomplex aan de Middelweg mogelijk te maken.

Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan gewijzigd vastgesteld. Het gaat om de volgende wijzigingen:

  • de noordelijke plangrens is circa 30 meter naar het zuiden verlegd, omdat abusievelijk een te groot plangebied was opgenomen;

  • in de standaard bestemming ‘Waarde – Archeologisch verwachtingsgebied’ is onder het kopje aanlegvergunning een minimale oppervlakte van 100 m2 toegevoegd.

Voor een exacte beschrijving van de wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan wordt verwezen naar het raadsbesluit met betrekking tot de vaststelling van het bestemmingsplan Middelweg 1a.

U kunt het plan ook inzien op de website www.deventer.nl/bestemmingsplannen.

Omdat niemand over het ontwerpbestemmingsplan een zienswijze aan de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt kan alleen de belanghebbende, die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze aan de gemeenteraad kenbaar te maken, gedurende de genoemde termijn beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven