stcrt-2010-5192-001.png Vaststelling Structuurvisie Plus ‘Manifest van Lingewaal’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken bekend dat de gemeenteraad op 28 januari 2010 de StructuurvisiePlus 2030 heeft vastgesteld. In artikel 2.1 van de Wet ruimtelijke ordening is voor de gemeente de verplichting opgenomen om voor het grondgebied van de gemeente een structuurvisie vast te stellen. Een structuurvisie bevat de voorgenomen ruimtelijke ontwikkeling, de hoofdzaken van het ruimtelijke beleid en de wijze waarop de voorgenomen ontwikkeling wordt gerealiseerd.

De StructuurvisiePlus ‘Manifest van Lingewaal’ is echter meer dan een visie op ruimtelijke en economische ontwikkelingen. Het is een visie op de leefbaarheid van de kernen en de gemeente als geheel.

De structuurvisie is geen juridisch bindend document. Tegen de vaststelling van de structuurvisie is daarom geen bezwaar of beroep mogelijk.

Op 3 februari 2010 heeft in het Kontakt reeds een publicatie gestaan met verwijzing naar de gemeentelijke website. De volledige en gedrukte structuurvisie ligt vanaf 1 april 2010 tot en met 12 mei 2010 in het gemeentehuis te Asperen ter inzage. De visie is ook digitaal te raadplegen op www.lingewaal.nl onder actueel / leefbaarheidsonderzoek.

Naar boven