stcrt-2010-5185-001.png Vastgesteld bestemmingsplan ‘Puiflijk 2009, Koningsweg 4c’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Druten maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad op 11 februari 2010 het bestemmingsplan ‘Puiflijk 2009, Koningsweg 4c’ gewijzigd heeft vastgesteld. Het plangebied betreft het kadastrale perceel gemeente Druten, sectie C, nummer 5291. Het plan voorziet in de mogelijkheid om op bovengenoemd perceel een vrijstaande woning mogelijk te maken.

De wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn ondergeschikt en betreffen enkele verbeteringen in de toelichting en de planregels.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf 8 april 2010 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Heuvel 1 te Druten. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur; op maandag is het gemeentehuis tevens geopend van 16.00 tot 19.00 uur. Het vaststellingsbesluit met de daarbij behorende stukken wordt tevens op de website van de gemeente Druten geplaatst (www.druten.nl → Actueel → bekendmakingen).

Gedurende bovengenoemde inzagetermijn kunnen belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze kenbaar hebben gemaakt, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Beroep staat ook open voor belanghebbenden tegen de wijzigingen die bij vaststelling door de gemeenteraad in het ontwerpbestemmingsplan zijn aangebracht.

Tevens kan gedurende de beroepstermijn -naast een beroepschrift- een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Zonder dit verzoek treedt het door de gemeenteraad vastgestelde bestemmingsplan in werking direct na afloop van de beroepstermijn. Als een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het vastgestelde bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. De adressering van het verzoek om voorlopige voorziening is gelijk aan die van het beroepsschrift.

Druten, 7 april 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de secretaris,

J.J. Driessen.

De burgemeester,

L.J.E.M. van Riswijk.

Naar boven