stcrt-2010-5161-001.png Drogeham: Tillewei 11a (Ontwerp Partiële herziening bestemmingsplan en ontwerpbouwvergunning)

Wij maken bekend dat vanaf 7 april tot en met 18 mei 2010 het ontwerpplan Partiële herziening bestemmingsplan Drogeham, Tillewei 11a en de ontwerpbouwvergunning ten behoeve van het realseren van een bedrijfspand (incl. woning) op dit perceel ter inzage liggen. Het ontwerpplan en de ontwerpbouwvergunning kunt u inzien bij de afdeling Ruimte op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. U kunt het ontwerpplan en de bouwvergunning ook inzien via onze website www.achtkarspelen.nl (Informatie over → Leefomgeving en wonen → Bestemmingsplannen).

Ontwerpplan Partiële herziening bestemmingsplan Drogeham, Tillewei 11a

De aanleiding van het opstellen van deze partiële herziening is de aanvraag om bouwvergunning van het bedrijf Uitvaartverzorging Martien Nijboer voor het realiseren van een bedrijfspand (uitvaartcentrum) met inpandige woning op genoemd perceel.

Zienswijzen

Tijdens de bovengenoemde termijn kunt u uw zienswijze aan de gemeenteraad kenbaar maken. Dit kan per brief, e-mail of mondeling (op afspraak). Uw brief of e-mail moet voorzien zijn van uw naam, adres en woonplaats en een motivatie.

Brief:

Een zienswijze per brief kunt u kunt sturen naar de gemeenteraad van Achtkarspelen, Postbus 2, 9285 ZV Buitenpost.

E-mail:

Een zienswijze per e-mail kunt u mailen naar gemeente@achtkarspelen.nl

Mondeling:

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met Marije Streefkerk, tel. (0511) 54 82 30. Om termijnoverschrijding te voorkomen verzoeken wij u om tijdig (voor 20 april 2010) een afspraak te maken.

Als u een zienswijze indient kunt u er voor kiezen uw zienswijze nader toe te lichten in een hoorcommissie. Deze hoorcommissie bestaat uit leden van de gemeenteraad. Indien u van deze gelegenheid gebruik wilt maken kunt u dit bij uw zienswijze aangeven.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marije Streefkerk, tel. (0511) 54 82 30 van de afdeling Ruimte.

Buitenpost, 6 april 2010

Burgemeester en wethouders van Achtkarspelen,

T.J. van der Zwan,

burgemeester.

E. van der Sluis,

secretaris.

Naar boven