stcrt-2010-5152-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Kern Nieuwdorp, gedeelte Lancaster 2010’

Burgemeester en wethouders van Borsele maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat vanaf 7 april 2010 t/m 18 mei 2010 het ontwerpbestemmingsplan ‘Kern Nieuwdorp, gedeelte Lancaster 2010’ voor eenieder ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in een planologisch juridische regeling op grond waarvan het mogelijk wordt om op de voormalige bedrijfslocatie van het transportbedrijf Boot&Buteijn ongeveer 73 woningen te realiseren in diverse woningcategorieën, zoals vrijstaande woningen, geschakelde woningen, rijenwoningen en zorgappartementen. Daarnaast voorziet het plan in de bestemmingen groen, water en verkeer ten behoeve van de infrastructuur.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Kern Nieuwdorp, gedeelte Lancaster 2010’ ligt ter inzage in het gemeentehuis van Borsele, Stenevate 10 in Heinkenszand. Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Daarnaast is het bestemmingsplan raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u kunt kiezen om het plan op verschillende manieren op te roepen. U kunt dit eenvoudig doen door in het venster ‘ID’ de plancode NL.IMRO.0654.BPNDLC2010 in te vullen.

Het plan is ook te raadplegen via www.borsele.nl/bestemmingsplan.

Gedurende de termijn van terinzageligging is het mogelijk dat er nog aanvullende relevante stukken en gegevens over het plan ter inzage worden gelegd.

Zienswijzen

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad van Borsele, Postbus 1, 4450 AA Heinkenszand.

Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze dient u uiterlijk één week voor het einde van de inzage termijn contact op te nemen met de afdeling Ruimtelijke Ordening en Milieu op (0113) 238425 voor het maken van een afspraak.

Heinkenszand, 6 april 2010

Naar boven