stcrt-2010-5136-001.png Ontwerp ‘bestemmingsplan Sport- en Vrijetijdscentrum ‘De Vijfsprong’, Skidôme Rucphen’

Burgemeester en wethouders van Rucphen maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘bestemmingsplan Sport- en Vrijetijdscentrum ‘De Vijfsprong’, Skidôme Rucphen’ ter inzage ligt.

Korte inhoud

Doel van de partiële herziening is het mogelijk maken om naast de bestaade skibaan nieuwe multifunctionele hallen te bouwen gelegen aan de Baanvelden 11–13 te Rucphen. Dit perceel wordt nu gebruikt als sportveld.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan met de hierbij behorende stukken ligt met ingang van 8 april 2010 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis aan de Raadhuisstraat 27 te Rucphen.Daarnaast is het bestemmingsplan met bijbehorende stukken gedurende deze periode te raadplegen op de website van de gemeente (www.rucphen.nl) alsmede op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende bovenstaande termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Rucphen, postbus 9, 4715 ZG Rucphen. Degene die een mondelinge reactie wil geven, kan dat doen na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen via telefoonnummer 0165-349701.

Naar boven