stcrt-2010-5132-001.png Vaststelling projectbesluit ‘Kentucky Fried Chicken - Verzetslaan 3 - 2010’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Purmerend maken het volgende bekend.

Burgemeester en wethouders hebben op grond van artikel 3:10 Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit genomen ten behoeve van de realisatie van een Kentucky Fried Chicken-restaurant aan de Verzetslaan 3. Het projectbesluit bestaat uit een toelichting, regels en een verbeelding. De reguliere bouwvergunning die ten behoeve van dit plan tevens is aangevraagd, is eveneens verleend.

Het vastgestelde projectbesluit ‘Kentucky Fried Chicken - Verzetslaan 3 - 2010’ alsmede de afgegeven bouwvergunning liggen gedurende zes weken, vanaf dinsdag 6 april 2010 tot en met maandag 17 mei 2010 tijdens openingstijden ter inzage in de centrale hal van het gemeentehuis. Ook kunt u de stukken raadplegen op de gemeentelijke website www.purmerend.nl. Op grond van artikel 46, lid 6 van de Woningwet in samenhang met de Algemene wet bestuursrecht dienen het projectbesluit en de bouwvergunningen gezamenlijk te worden aangemerkt als één besluit. Vanaf de dag na de start van de ter inzage legging, dus vanaf woensdag 24 maart, kunnen belanghebbenden gedurende zes weken hiertegen beroep instellen bij de Rechtbank Haarlem, sector Bestuursrecht, postbus 1621, 2003 BR in Haarlem. Binnen de beroepstermijn kan in geval van spoedeisendheid ook een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van dezelfde rechtbank. Voor het beroepschrift is griffierecht verschuldigd. Na indiening van het beroepschrift ontvangt u een acceptgiro van de Griffie van de Rechtbank.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ordening, team Beleid, de heer M.C. Deinum, telefoon: 0299-45 27 25.

23 maart 2010

Burgemeester en wethouders van Purmerend.

Naar boven