stcrt-2010-5109-001.png Ontwerpprojectbesluit ‘Basisschool De Kleine Wielen’

Toepassing artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van ’s-Hertogenbosch maken bekend dat zij voornemens zijn voor de semi-permanente basisschool De Kleine Wielen aan het Laaghemaal 48 in Rosmalen een projectbesluit vast te stellen. Het plangebied van het projectbesluit wordt begrensd door Het Hooghemaal, het Laaghemaal, de Bundersteeg en het parkeerterrein ten behoeve van de school en de manege.

Het projectbesluit is er op gericht om de bestemming ‘Recreatie’ die nu op het perceel ligt, te wijzigen in de bestemming ‘Maatschappelijk’, zodat het mogelijk wordt om op het perceel een semi-permanente basisschool en kinderopvang te huisvesten.

Het ontwerpprojectbesluit en de bijbehorende stukken (onder meer de aanvraag om bouwvergunning) liggen met ingang van 6 april 2010 gedurende zes weken ter inzage in het Stadskantoor. Ook kunt u dit ontwerpprojectbesluit via de website www.s-hertogenbosch.nl raadplegen. Deze mogelijkheid wordt u ook geboden in het Stadskantoor. Iedereen kan gedurende bovengenoemde termijn hieromtrent een zienswijze schriftelijk naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. de afdeling Bouwen, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch. Ook kan iedereen mondeling een zienswijze naar voren brengen. Ingeval u hiervan gebruik wenst te maken, kunt u gedurende deze termijn een telefonische afspraak maken met de afdeling Bouwen, tel. (073) 615 57 04.

Algemene informatie

Gemeente ’s-Hertogenbosch

Stadskantoor, Wolvenhoek 1, 5211 HH ’s-Hertogenbosch

Tel. (073) 615 51 55

E-mail: gemeente@s-hertogenbosch.nl

Website: www.s-hertogenbosch.nl

Openingstijden Stadskantoor:

  • maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur;

  • dinsdag- en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

’s-Hertogenbosch, 2 april 2010

Naar boven