stcrt-2010-5023-001.png Bestemmingsplan Buitengebied Oude Kerkstraat 59 te Made

Burgemeester en wethouders van Drimmelen maken bekend dat het college van burgemeester en wethouders bij besluit van 2 maart 2010 het bestemmingsplan Buitengebied heeft gewijzigd (wijziging ex. artikel 3.6, lid 1 onder a, van de Wet op de ruimtelijke ordening). Het wijzigingsbesluit betreft de bestemmingen Woondoeleinden en Agrarisch gebied op het perceel Oude Kerkstraat 59 te Made te wijzigen in de bestemming Bedrijfsdoeleinden.

Het bovengenoemd wijzigingsbesluit en het bijhorende wijzigingsplan liggen vanaf 6 april 2010 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Park 1 te Made. Gedurende bovengenoemde termijn kan door iedere belanghebbende beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te ‘s-Gravenhage.

Het plan is ook langs elektronische weg te raadplegen op de gemeentelijk website.

Het besluit van burgemeester en wethouders treedt in werking daags na de termijn van terinzagelegging. Binnen de termijn van terinzagelegging is het mogelijk een voorlopige voorziening te vragen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een verzoek om voorlopige voorziening schorst de inwerkingtreding van het wijzigingsbesluit totdat op het verzoek is beslist.

Made, 31 maart 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven