stcrt-2010-5021-001.png Kennisgeving ex art 3.8 Wro en afd. 3.4 Awb, ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Leerdam

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leerdam maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Leerdam met bijbehorende bijlagen met ingang van 1 april 2010 gedurende een termijn van 6 weken ter inzage ligt in de bezoekershal van het stadskantoor, Doktor Reilinghplein 1 te Leerdam. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan vervangt de oude bestemmingsplannen die nog van toepassing zijn op het buitengebied van Leerdam. Via het nieuwe bestemmingsplan komt er een uniform beleid voor het gehele buitengebied, waarbij ook aandacht is voor mogelijkheden voor hergebruik van vrijkomende agrarische bebouwing.

Met ingang van 1 april 2010 kunt u gedurende de termijn van 6 weken uw zienswijzen naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken door te schrijven naar de gemeenteraad van Leerdam, t.a.v. mevr. H. Schefferlie, postbus 15, 4140 AA Leerdam. U kunt uw zienswijze ook mondeling kenbaar maken. In dat geval dient u binnen de termijn van de terinzagelegging telefonisch contact op te nemen met mevr. J. Bijkerk van de afdeling Ruimtelijke en Maatschappelijke Ontwikkeling, telefoon 0345-636180 om een afspraak te maken. Van uw mondelinge reactie zal een verslag worden gemaakt.

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen middels het bovenstaande telefoonnummer. Ook kunt u uw vragen stellen via het E-mail adres: bestemmingsplanbuitengebied@leerdam.nl. Zienswijzen kunt u echter alleen schriftelijk, voorzien van handtekening, dan wel mondeling indienen.

Leerdam, 30 maart 2010

Burgemeester en wethouders van Leerdam,

V.J.H. Molkenboer,

burgemeester.

G.J. Zanden van der,

secretaris.

Naar boven