stcrt-2010-5013-001.png Vaststelling wijzigingsbesluit ‘Haudmare, Gersloot’

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat zij op 30 maart 2010 het wijzigingsplan ‘Miedwei 6, Hoornsterzwaag’ hebben vastgesteld. De wijziging betreft een perceel gelegen aan de Haudmare te Gersloot. Het perceel is gelegen tussen Haudmare 4 te Tjalleberd en Hegedyk 67 te Gersloot. Het wijzigingsplan voorziet in het aanbrengen van een agrarisch bouwperceel met bijbehorend bouwvlak binnen de bestemming ‘Agrarische Gebied 1’.

Ter inzage

Het wijzigingsbesluit, met de daarbij behorende stukken, ligt met ingang van dinsdag 6 april 2010, gedurende 6 weken ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen.

Beroepmogelijkheid

Tegen de vaststelling van het wijzigingsbesluit kunnen belanghebbenden, gedurende de termijn waarbinnen het wijzigingsplan ter inzage ligt, beroep indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat ondanks het beroepschrift het goedkeuringsbesluit daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt, tenzij gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak is ingediend. In dit geval treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

Heerenveen, 1 april 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven