stcrt-2010-5011-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Scheeweg 9 te De Lier’ ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van Westland maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, met ingang van vrijdag 2 april 2010 voor een periode van zes weken voor eenieder ter inzage ligt:

het ontwerpbestemmingsplan ‘Scheeweg 9 te De Lier’, alsmede de daarop betrekking hebbende stukken.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het uitbreiden van een centraal sorteercentrum/agrarisch verwerkingsbedrijf. Het plangebied omvat het huidige perceel van DC Prominent (ca. 23.500 m2) en wordt globaal begrensd door de Scheeweg en de Laan van Boekestijn.

Inzien ontwerp

  • Binnen de genoemde termijn zijn het ontwerp en de bijbehorende stukken beschikbaar gesteld op www.gemeentewestland.nl → Wonen en Leven → Ruimtelijke plannen → Bestemmingsplannen.

  • Het ontwerpbestemmingsplan is verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl.

  • Het ontwerp en de bijbehorende stukken kunnen tevens worden ingezien bij het Serviceloket in het gemeentekantoor te ’s-Gravenzande (Van Geeststraat 1). Openingstijden:

    • maandag van 11.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur

    • dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Attentie!

De zes weken termijn, gedurende welke de stukken kunnen worden ingezien, eindigt op donderdag 13 mei 2010 (= hemelvaartsdag), een dag waarop alle kantoren van de gemeente Westland gesloten zijn. Dit is ook het geval op de daarop volgende vrijdag 14 mei 2010. Dit betekent dat woensdag 12 mei 2010 de laatste dag is waarop het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken kunnen worden ingezien bij het Serviceloket in ’s-Gravenzande. Wij verzoeken u hiervan goede nota te nemen.

Zienswijze indienen

Gedurende de hierboven vermelde termijn van terinzageligging en rekening houdend met het bijzondere karakter van de laatste dag (= hemelvaartsdag) kunnen door eenieder tot en met vrijdag 14 mei 2010 zienswijzen naar voren worden gebracht over het ontwerpplan. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling.

Schriftelijk: Aan de raad van de gemeente Westland, t.a.v. afdeling RBM, team RJZ, Postbus 150, 2670 AD Naaldwijk, onder vermelding van ‛Ontwerpbestemmingsplan ‘Scheeweg 9 te De Lier’.

Mondeling: Via de consulenten Bouwen, Wonen en Leefomgeving of de consulenten Bedrijvenloket van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Alleen belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren brengen, kunnen later beroep instellen tegen het bestemmingsplan.

Westland, 1 april 2010

Burgemeester en wethouders van Westland,

de secretaris,

M. van Beek.

De burgemeester,

J. van der Tak.

Naar boven