stcrt-2010-4990-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Petten – ’t Zand – Callantsoog – Groote Keeten’

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf donderdag 1 april 2010 het ontwerpbestemmingsplan ‘Petten – ’t Zand – Callantsoog – Groote Keeten’ gedurende een termijn van zes weken in het gemeentehuis ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpplan heeft betrekking op de dorpskernen Petten, ’t Zand, Callantsoog en Groote Keeten. Met dit bestemmingsplan worden de huidige verouderde bestemmingsplannen samengevoegd tot één geactualiseerd bestemmingsplan. Het bestemmingsplan is niet bedoeld om grote veranderingen, zoals nieuwe woningbouw, mogelijk te maken, maar om de bestaande situatie van een eenduidige regeling te voorzien.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen bij de gemeenteraad van de gemeente Zijpe, postbus 5, 1750 AA Schagerbrug. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte en Wonen, tel. (0224) 574100. Zienswijzen die per email ingediend worden, zullen niet in behandeling worden genomen.

Schagerbrug, 31 maart 2010

Burgemeester en wethouders van Zijpe.

Naar boven