stcrt-2010-4953-001.png Bestemmingsplan ‘Centrum’ gewijzigd vastgesteld

De gemeenteraad heeft op 17 februari 2010 het bestemmingsplan ‘Centrum’ gewijzigd vastgesteld. Dit bestemmingsplan beslaat het gebied van het huidige Sportpark Burg. Warnaar, gelegen tussen de Jan Dorrekenskade Oost, de Kanaaldijk, de Dreef en de spoorlijn, inclusief het Burg. Warnaarplantsoen. Het plan houdt in het oprichten van een Centrum met onder meer winkels en woningen, kantoren en lichte horeca.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan, het bestemmingsplan zelf en de bijbehorende documenten liggen voor eenieder ter inzage van 1 april tot en met 12 mei 2010 tijdens openingsuren bij de Publieksbalie. Op www.waddinxveen.nl kunnen de stukken digitaal worden geraadpleegd.

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij daartoe niet in staat zijn geweest, én belanghebbenden die bezwaar hebben tegen de planonderdelen die gewijzigd zijn vastgesteld, kunnen gedurende bovengenoemde termijn van terinzageligging schriftelijk beroep instellen tegen het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van het genoemde bestemmingsplan.

Het beroepschrift dient in tweevoud te worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift is griffierechtverschuldigd.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na afloop van voormelde beroepstermijn. Tevens kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien dit gebeurt binnen de beroepstermijn, treedt het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor het in behandeling nemen van het verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven