stcrt-2010-4934-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Residence Wijngaerde’ (voorheen ‘motel ’t Groentje’)

Burgemeester en wethouders van Veere maken bekend dat van 1 april 2010 tot en met 12 mei 2010 ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Residence Wijngaerde’ (voorheen ‘motel ’t Groentje’). Het betreft een bestemmingsplan voor de nieuwbouw van een complex op het perceel gelegen tussen de Wijngaardstraat/’t Groentje, de Badstraat en de Voorschotenstraat. Het complex bestaat op de begane grond uit een restaurant, een snackbar/lunchcafé, een ijskiosk, winkels, en een verhuurkantoor. Op de etages zijn maximaal 29 recreatieappartementen beoogd. In de kelder wordt een parkeergarage gerealiseerd.

Binnen de genoemde termijn is het ontwerpbestemmingsplan beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl en is te vinden onder plannummer NL.IMRO.0717.0013BPResidDbgPo-OW01

Het ontwerpbestemmingsplan is verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website op www.veere.nl onder ‘visie en beleid’. Ten slotte is er de mogelijkheid om het plan in te komen zien op het gemeentehuis.

Gedurende de termijn van 6 weken, met ingang van donderdag 1 april 2010 tot en met 12 mei 2010, heeft iedereen de mogelijkheid mondeling of schriftelijk een zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen. Indien u mondeling een zienswijze wilt indienen kunt u hiervoor contact opnemen met de heer A.J. (Arnold) Schiettekatte, telefonisch bereikbaar op (0118) 555444.

Domburg, 31 maart 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de secretaris,

J.S. de Regt.

De burgemeester,

R.J. van der Zwaag.

Naar boven