stcrt-2010-4932-001.png Vastgesteld uitwerkingsplan ‘Dronten – De Gilden Bastihoven’

Burgemeester en wethouders van Dronten maken bekend dat het vastgestelde uitwerkingsplan ‘Dronten – De Gilden Bastihoven (1015)’ ter inzage ligt. Het plangebied van dit uitwerkingsplan ligt in fase 2 van de nieuwe woonwijk De Gilden en maakt woningbouw mogelijk. De Gilden Bastihoven wordt aan de noordzijde begrensd door de toekomstige Hanzelijn, aan de oost- en zuidzijde door de andere woningen in De Gilden fase 2 en aan de westzijde door de Rendiertocht.

U kunt de desbetreffende stukken van 1 april t/m 12 mei 2010 (6 weken) tijdens openingstijden inzien bij:

  • de publieksbalie van het gemeentehuis;

  • de openbare bibliotheek te Dronten.

Het plan is ook beschikbaar op www.dronten.nl onder het submenu Mijn gemeente, Bouwen en Wonen - bestemmingsplannen.

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden een schriftelijk beroepschrift indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA Den Haag), wanneer u:

  • tijdig een zienswijze heeft ingediend bij het college van Dronten;

  • belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig een zienswijze bij het college van Dronten in te dienen.

Het vastgestelde uitwerkingsplan treedt in werking na het aflopen van de beroepstermijn. Ook kunt u – tijdens de beroepstermijn – een verzoek om een voorlopige voorziening richten aan de voorzitter van genoemde afdeling. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Dronten, 31 maart 2010

Het college van Dronten,

secretaris,

R. Kool.

Burgemeester,

A.B.L. de Jonge.

Naar boven