stcrt-2010-4911-001.png Ontwerp van bestemmingsplan Buitengebied 2009

Burgemeester en Wethouders van Stein maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerp van het bestemmingsplan Buitengebied 2009 met ingang van 1 april 2010, tijdens kantooruren, gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Stadhouderslaan 200, te Stein bij Afdeling Publiekszaken.

Het bestemmingsplan omvat het landelijk gebied van Urmond (ged.), Heidekamppark, Kerensheide, Molenwijer en Catsop. Het plan voorziet in een actualisering van het geldend bestemmingsplan buitengebied ten oosten van het Julianakanaal en met name de doorvertaling van het provinciaal beleid en aanpassing van het plan aan gewijzigde situaties.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van tervisielegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken tot en met woensdag 12 mei 2010. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de Gemeenteraad van Stein, Postbus 15, 6170 AA Stein. Mondelinge zienswijzen kunnen worden ingediend bij de Afdeling Maatschappelijk en Ruimtelijk Beleid, na telefonische afspraak met de heer E. Claessen (046-4359 234). Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt.

Mondelinge toelichting

Degenen die hun zienswijze tijdig kenbaar hebben gemaakt worden in de gelegenheid gesteld tot het geven van een nadere mondelinge toelichting op 18 mei 2010. Als u hiervan gebruik wenst te maken, dient u dit te vermelden in de zienswijze.

Deze kennisgeving, het ontwerp – bestemmingsplan met de daarbij behorende stukken zijn ook digitaal beschikbaar via www.gemeentestein.nl (actueel → bekendmakingen → bestemmingsplan). De stukken zijn ook digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl NL.IMRO.0971.BPBuitengebied-Ow01).

Stein, 23 maart 2010

Burgemeester en Wethouders van Stein,

A.C. Barske,

burgemeester.

M.M.H. Bisschops,

secretaris

Naar boven