stcrt-2010-4880-001.png Projectbesluit Meester Geensenweg 8a te Petten (3.10 Wro) met bouwvergunning

Burgemeester en wethouders maken als gevolg van het bepaalde in artikel 3.11 juncto artikel 3.8 Wro bekend dat zij bij besluit van 16 maart 2010 het onderstaande projectbesluit ongewijzigd heeft vastgesteld.

  • Meester Geensenweg 8a te Petten: realiseren van een woning

Het vastgestelde projectbesluit en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 1 april 2010 gedurende 6 weken tijdens werkdagen van 9:00–12:00 uur voor eenieder ter inzage op de afdeling Ruimte en Wonen van het gemeentehuis en zijn ook te raadplegen via de website www.zijpe.nl.

Er is een tweetal zienswijzen op het ontwerpbesluit naar voren gebracht. Iedereen die tijdig een zienswijze op het ontwerpbesluit naar voren heeft gebracht en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen op het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht, kunnen binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is bekendgemaakt hiertegen beroep instellen. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Alkmaar, sector Bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar.

Een beroep schorst de werking van het besluit niet. Om het besluit buiten werking te stellen kan de voorzieningenrechter, op verzoek, een voorlopige voorziening treffen indien daarvoor een spoedeisend belang is. Dit verzoek kan ingediend worden bij de Rechtbank Alkmaar, sector Bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar.

Naar boven