stcrt-2010-4876-001.png Inspraak voorontwerpbestemmingsplan Grauwe Polder

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken op grond van de Algemene Inspraakverordening Etten-Leur bekend dat van 1 april 2010 tot en met 12 mei 2010 voor eenieder ter inzage ligt in het informatiecentrum in het Stadskantoor aan de Roosendaalseweg 4 te Etten-Leur het voorontwerpbestemmingsplan ‘Grauwe Polder’.

Bovendien zijn deze gegevens raadpleegbaar op de gemeentelijke internetsite.

Het plangebied van dit op te stellen bestemmingsplan wordt globaal begrensd door de Grauwe Polder aan de westzijde, de Bisschopsmolenstraat aan de oostzijde, de Roosendaalseweg aan de noordzijde en de Streek aan de zuidzijde.

In het nieuwe bestemmingsplan ‘Grauwe Polder’ gaat het vooral om het vastleggen van bebouwing en vormen van gebruik, zoals die nu aanwezig zijn. Binnen het plangebied zullen geen (grootschalige) herontwikkelingen plaatsvinden.

Het ontwerp is ook te raadplegen via www.etten-leur.nl bij Plan & project → Bestemmingsplan Grauwe Polder. U treft dan de stukken aan in pdf-bestand. Daarnaast kunt u het bestemmingsplan digitaal raadplegen via:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?bbx1=100102&bby1=395497&bbx2=105860&bby2=402041

De bronbestanden treft u aan op:

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roi/index/showManifest?organizationId=ettenleur&striVersion=STRI2008

Gedurende voornoemde termijn van zes weken kan eenieder schriftelijk een inspraakreactie over het voorontwerpbestemmingsplan ‘Grauwe Polder’ indienen bij burgemeester en wethouders van Etten-Leur, Postbus 10.100, 4870 GA Etten-Leur. Tevens kan eenieder gedurende diezelfde zes weken mondeling zijn of haar inspraakreactie kenbaar maken bij het college. Mondelinge reacties kunnen op afspraak worden ingediend bij Esther de Koning-Barten van de afdeling Gebiedsontwikkeling (076-5024213). Bovendien is het mogelijk om uw inspraakreactie kenbaar te maken via het gemeentelijk e-mailadres: info@etten-leur.nl, onder vermelding van voorontwerpbestemmingsplan ‘Grauwe Polder’.

Etten-Leur, 31 maart 2010

Naar boven