stcrt-2010-4818-001.png Projectbesluit ex artikel 3.10 Wro voor de wijze van situeren van een op te richten woning op het perceel Roozendaelseweg 1 te Reuver

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beesel maken op grond van artikel 3.11 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat zij ongewijzigd hebben vastgesteld een projectbesluit voor de wijze van situeren van een op te richten woning op het perceel Roozendaelseweg 1 te Reuver.

Het projectbesluit, met de daarbij behorende stukken, ligt met ingang van 1 april 2010 gedurende 6 weken in het gemeentehuis van Beesel bij de afdeling Grondgebied voor eenieder ter inzage. Het projectbesluit is ook te raadplegen via de website www.beesel.nl→digitaal loket→bouwen en wonen→projectbesluiten.

Belanghebbenden die zienswijzen naar voren hebben gebracht, of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen op het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht kunnen binnen 6 weken na de dag waarop dit besluit is bekend gemaakt beroep instellen tegen het projectbesluit bij de Arrondissementsrechtbank Roermond, sector Bestuursrecht, postbus 950, 6040 AZ Roermond. Degene die tijdig een beroepschrift indient, kan teven een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Roermond, postbus 950, 6040 AZ te Roermond.

Beesel, 31 maart 2010

Burgemeester en wethouders van Beesel,

R.R.M. Halffman,

secretaris.

L.M. Oord,

burgemeester.

Naar boven