stcrt-2010-4811-001.png Vaststellingsbesluit bestemmingsplan ‘Genneperhuis’

Burgemeester en wethouders van Gennep maken ingevolge artikel 3.8, lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat de raad van de gemeente Gennep op 1 februari 2010 heeft besloten tot gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan ‘Genneperhuis’.

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om op het tracé van het fiets/voetpad bruggen te maken en langs het pad bankjes te plaatsen. Daardoor kan de uitvoering van het project Genneperhuis voltooid worden. De wijzigingen hebben in hoofdzaak betrekking op het schrappen van de mogelijkheid tot aanleg van wegen ten behoeve van het autoverkeer en op de verbeelding aanbrengen van de Kroonbeek en de ligging van een riooltransportleiding. Een volledige weergave van de wijzigingen is te vinden in het vaststellingsbesluit.

Met ingang van 1 april 2010 tot en met 12 mei 2010 ligt het bestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken, gedurende zes weken ter inzage bij het gemeenteloket in het gemeentekantoor van Gennep, Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep. Buiten openingstijden kan een afspraak worden gemaakt (telefoon 0485-494 141).

Het bestemmingsplan is als pfd bestand te raadplegen op de gemeentelijke website:

www.gennep.nl/digitaal_loket/bestemmingsplannen.

Het bestemmingsplan is tevens te raadplegen op de landelijke website:

www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Degenen die het met het bovenstaande besluit niet eens zijn en die in de voorprocedure tijdig hun zienswijze hebben ingediend alsmede de belanghebbenden die niet verweten kunnen worden geen zienswijze te hebben ingediend, alsmede degenen die bezwaar hebben tegen één van de wijzigingen, kunnen t/m woensdag 12 mei 2010 (zes weken) beroep indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Voorlopige voorziening artikel 8.4 Wet ruimtelijke ordening

Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan niet in werking kan treden. Indien u het besluit tot inwerkingtreding wilt opschorten kunt u een voorlopige voorziening aanvragen. Een gemotiveerd verzoek hiertoe richt u aan de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage.

Gennep, 31 maart 2010

Naar boven