stcrt-2010-4779-001.png Ontwerpbestemmingsplan Balkbrug, bedrijventerrein Katingerveld

Vanaf donderdag 1 april 2010 ligt het volgende ontwerpbestemmingsplan gedurende 6 weken ter inzage bij de afdeling Publiekszaken in het gemeentehuis te Hardenberg en is een pdfversie in te zien op www.hardenberg.nl → bouwen en wonen → ruimtelijke plannen.

Bestemmingsplan Balkbrug, bedrijventerrein Katingerveld

  • Het bestemmingsplan omvat het gebied ten noorden van de Coevorderweg (N377) en ten oosten van de Hoogeveenseweg. Het bestemmingsplan regelt een uitbreiding van het bedrijventerrein in noordoostelijke richting. Een gedeelte van het bebouwde gebied ten noordoosten van de kruising in Balkbrug is ook in het ontwerp meegenomen en is van een geactualiseerde bestemming voorzien. Dit geldt ook voor een stuk buitengebied dat aan het toekomstige bedrijventerrein grenst omdat de geluidzone van het bedrijventerrein over dit gebied ligt. Tenslotte wordt een passende bestemming geregeld voor de geprojecteerde robuuste verbindingszone tussen de N48 en het toekomstige bedrijventerrein.

  • Het digitale plan is raadpleegbaar op http://www.ruimtelijkeplannen.nl.

  • De bestanden van het digitale plan zijn beschikbaar op http://ro.hardenberg.nl/durp/Publicatie/NL.IMRO.0160.0000BP00010-OW01/

Tijdens de inzagetermijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt bij de afdeling Publiekszaken, telefoon 0523-289111. In de zienswijzen moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijzen betrekking hebben.

Naar boven