stcrt-2010-4771-001.png Vooraankondiging bestemmingsplan Wielstraat en omgeving

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van gemeente Aalburg kennis dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor de gronden gelegen aan de Grotestraat 64–66, Tuinstraat, Wielstraat en de Maasdijk oneven 401 t/m 433 te Veen.

Directe aanleiding voor bestemmingsplan ‘Spijk en omgeving’ is de actualisatie van bestemmingsplan Spijk en Wielstraat en bestemmingsplan Spijk en Wielstraat 1e herziening.

Op grond van artikel 1.3.1, lid 2 Bro wordt hier gemeld dat geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen en dat er geen stukken ter visie worden gelegd. Ook is het niet mogelijk voor onafhankelijke instanties advies uit te brengen over het voornemen.

Wanneer het ontwerpbestemmingsplan gereed is, zal deze ter visie worden gelegd voor het indienen van zienswijzen. Hierover volgt te zijner tijd een publicatie in Het Kontakt, de Staatscourant en langs elektronische weg (gemeentelijke website).

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling VROM van de gemeente Aalburg op telefoonnummer (0416) 698 781.

Naar boven