stcrt-2010-4753-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Gevel Verburg’ (Partiële herziening op het bestemmingsplan Dorpsstraat Midden 1975)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 1 april 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Gevel Verburg’ (Partiële herziening op het bestemmingsplan Dorpsstraat Midden 1975).

In deze partiële herziening wordt het realiseren van de bouw van 22 appartementen in drie appartementengebouwen, op de twee percelen direct ten zuidwesten van het knooppunt van de Voorburggracht en de Krab, mogelijk gemaakt.

Het voorontwerp van het genoemde bestemmingsplan is onderwerp geweest van inspraak. De ingekomen overleg- en inspraakreacties hebben geleid tot wijzigingen van het bestemmingsplan. De reactienota, waarin een samenvatting van alle reacties en ons commentaar is opgenomen, ligt tevens ter inzage.

Het plan met bijbehorende stukken liggen tijdens openingsuren in de voorlichtingsruimte van het gemeentehuis, Vroedschap 1 te Zuid-Scharwoude ter inzage. Tevens ligt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage in de openbare bibliotheek Langedijk, Bosgroet 4 te Zuid-Scharwoude, het Behouden Huys Oudkarspel, Dorpsstraat 850 te Oudkarspel en Dorpshuis De Geist, Vinkenlaan 7 te Sint Pancras. Ook is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen via internet op www.gemeentelangedijk.nl (leven in Langedijk → wonen en verkeer → bestemmingsplannen) of www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Langedijk, Postbus 15, 1723 ZG te Noord-Scharwoude. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze dient u vóór het einde van de inzagetermijn contact op te nemen met de heer Van der Meulen van de afdeling Beleid en Projecten voor het maken van een afspraak.

Langedijk, 31 maart 2010

Burgemeester en wethouders van Langedijk,

de secretaris,

E. Annaer.

De burgemeester,

J.F.N. Cornelisse.

Naar boven