stcrt-2010-4741-001.png Voorbereidingsbesluit PDV Mortiere

De burgemeester van Middelburg maakt ter voldoening van het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening (WRO) bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 29 maart 2010 heeft verklaard dat een herziening van het bestemmingsplan ‘Mortiere’ wordt voorbereid voor de gronden die bestemd zijn voor ‘Perifere detailhandelsdoeleinden - PDV’.

In het besluit is een verbodsbepaling opgenomen, die aangeeft dat het verboden is de op de tekening aangegeven gronden zonder of in afwijking van een vergunning van burgemeester en wethouders bepaalde werken, geen gebouw zijnde, of werkzaamheden uit te voeren, bouwwerken te slopen en/of het gebruik van de gronden of bouwwerken te wijzigen.

De raad heeft tevens besloten dat dit voorbereidingsbesluit in werking treedt met ingang van 31 maart 2010.

Het voorbereidingsbesluit met de bijbehorende verbeelding, waarop is aangegeven voor welk gebied het voorbereidingsbesluit geldt, ligt met ingang van woensdag 31 maart 2010 voor de periode van 6 weken ter visie.

Het besluit is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Een analoge (papieren) versie van het besluit en bijbehorende tekening ligt tevens ter inzage bij de vakbalie in het Stadskantoor aan de Kanaalweg 3 te Middelburg.

Belanghebbenden kunnen binnen 6 weken na de datum van publicatie van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de gemeenteraad. Tegelijkertijd met of na indiening van het bezwaarschrift kan, indien de onverwijlde spoed dit vereist, een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Middelburg, sector bestuursrecht, Postbus 5015, 4330 KA Middelburg.

Middelburg, 31 maart 2010

Naar boven