stcrt-2010-4735-001.png Ontwerpprojectbesluit Fietspad Babberich-Herwen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening het projectbesluit ‘NL.IMRO.0299.PB04FIETSBABHER-ON01’ als ontwerp ter inzage leggen. Dit projectbesluit heeft betrekking op een gedeelte van de provinciale weg N811 tussen Babberich en Herwen. De fietspaden komen vrij van die weg te liggen.

Inzage

Het ontwerp van dit projectbesluit met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt met ingang van 25 maart 2010 gedurende zes weken ter inzage bij de Balie Ruimte. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden door iedereen worden ingezien. De documenten zijn ook te raadplegen op de website van de gemeente Zevenaar (www.zevenaar.nl) op de locatie Wonen en Leven in Zevenaar / Ruimtelijke Ontwikkelingen.

Het ontwerp is te raadplegen via de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0299.PB04FIETSBABHER-ON01.

De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ro-online.robeheer.nl/0299/.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling zijn zienswijzen kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Zevenaar, Postbus 10, 6900 AA Zevenaar.

Naar boven