stcrt-2010-4699-001.png Vaststelling bestemmingsplan Den Burg Centrum, Groeneplaats 14

In de raadsvergadering van 2 maart 2010 heeft de gemeenteraad van de gemeente Texel het bestemmingsplan Den Burg Centrum, Groeneplaats 14 vastgesteld. Met dit bestemmingsplan wordt het bebouwingsvlak aangepast en het aantal recreatieve slaapplaatsen met 20 uitgebreid. Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn er geen wijzigingen aangebracht.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 30 maart 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis te Texel.

Een belanghebbende kan binnen de gestelde termijn (t/m dinsdag 11 mei 2010) tegen het bovenstaande besluit schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 2019, 2500 EA te ’s-Gravenhage. Voorwaarde is wel dat een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan is ingebracht, tenzij redelijkerwijs niet kan worden verweten dat dit niet is gedaan en tenzij het bestemmingsplan gewijzigd is vastgesteld. In het laatste geval kan alleen beroep worden ingesteld tegen de gewijzigde onderdelen. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat het besluit in werking treedt daags na afloop van bovengenoemde beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroepschrift een verzoek op voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt een besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven