stcrt-2010-4697-001.png Vaststelling uitwerkingsplan Park-Zorg Hernesseroord

Burgemeester en wethouders van Middelharnis maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.9.a van de Wet op de ruimtelijke ordening bekend, dat zij in hun vergadering van 10 maart 2010 het uitwerkingsplan ‘Park-Zorg Hernesseroord’ hebben vastgesteld. Het betreft de uitwerking van deelgebied VII van het bestemmingsplan ‘Hernesseroord’. Het uitwerkingsplan vormt de juridische basis voor het afgeven van een bouwvergunning voor vier zorgwoningen op het perceel Oosthavendijk 30 te Middelharnis.

Het uitwerkingsplan ligt met ingang van 29 maart 2010 gedurende een termijn van zes weken voor iedereen ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis (openingstijden zie www.middelharnis.nl), gevestigd aan het adres Koningin Julianaweg 45 te Middelharnis.

Belanghebbenden kunnen binnen de bovengenoemde termijn van zes weken tegen het vaststellingsbesluit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspaak van de Raad van State. Het indienen van beroep heeft geen schorsende werking. Binnen de beroepstermijn kan degene die beroep heeft ingesteld tevens een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Beroepschriften en verzoeken om voorlopige voorziening dienen schriftelijk, te worden gericht aan de Afdeling, respectievelijk de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Meer informatie over het indienen van een beroepsschrift staat op de website van de Raad van State.

Het besluit van Burgemeester en wethouders treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven