stcrt-2010-4679-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘Ruimte voor Ruimte Kavel Bennenbroekstraat, ongenummerd te Someren-Eind’

Burgemeester en wethouders van Someren maken bekend dat de gemeenteraad van Someren bij besluit van  februari 2010 het bestemmingsplan ‘Ruimte voor Ruimte kavel Bennenbroekstraat, ongenummerd te Someren-Eind’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan maakt de bouw van een woning mogelijk op het perceel kadastraal bekend als gemeente Someren, sectie T, nummer 556, gelegen naast het perceel plaatselijk bekend als Bennenbroekstraat 64.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 25 maart 2010 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis te Someren, Wilhelminaplein 1, aan het loket van het team vergunningen. Het loket is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur. Voor het inzien van het plan buiten de openingstijden kan een afspraak worden gemaakt. Het besluit is tevens te raadplegen via de gemeentelijke website www.someren.nl.

Tegen het besluit van de gemeenteraad inzake vaststelling van het bestemmingsplan kan met ingang van 25 maart 2010 gedurende 6 weken een beroepschrift worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend, of door belanghebbenden aan wie niet verweten kan worden dat zij niet tijdig een zienswijze ingediend hebben.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift tevens een verzoek is ingediend om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit van de gemeenteraad niet in werking voordat op een dergelijk verzoek is beslist.

Someren, 24 maart 2010

Naar boven