stcrt-2010-4668-001.png Gewijzigde vaststelling Projectbesluit Woonzorgvoorziening Het Witte Huis

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oegstgeest maken bekend dat zij op 9 februari, het projectbesluit Woon-zorgvoorziening Het Witte Huis gewijzigd heeft vastgesteld, (artikelen 3.10 jo. 3.11, tweede lid jo. art 3.8, vierde lid Wet ruimtelijke ordening).

Tegelijkertijd met het projectbesluit wordt bouwvergunning verleend. De bouwvergunning en het projectbesluit worden beschouwd als één.

Met ingang van 29 maart 2010 ligt gedurende zes weken, voor eenieder ter inzage:

  • 1. het projectbesluit woon-zorgvoorziening Het Witte Huis;

  • 2. ruimtelijke onderbouwing, gedeelte daarvan in de toelichting van het ontwerpbestemmingsplan Wilhelminapark en Geesten;

  • 3. kaart ligging projectgebied Woon-zorgvoorziening ‘Het Witte Huis’ d.d. 2 februari 2010;

  • 4. nota beantwoording zienswijzen bestemmingsplan Wilhelminapark en Geesten;

  • 5. de aanvraag bouwvergunning d.d. 16 september 2009, met bijbehorende tekeningen en stukken.

Het projectbesluit ligt met ingang van 29 maart tot en met 9 mei 2010 op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13, Oegstgeest. Het projectbesluit is tevens in te zien via de gemeentelijke website www.oegstgeest.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer K.V.L. Troost, 071-51 91 766.

Beroep indienen

Tijdens de periode waarin het projectbesluit en de bouwvergunning ter inzage liggen, hebben de volgende personen de mogelijkheid om beroep in te stellen:

  • iedereen die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpprojectbesluit kenbaar heeft gemaakt;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze over het ontwerpprojectbesluit tijdig kenbaar te maken.

Het beroepschrift moet binnen de termijn van zes weken na publicatie (vanaf 29 maart 2010) zijn ingediend bij de Rechtbank Den Haag, Postbus 20302, 2500 EA Den Haag. Voor het in behandeling nemen van het beroep is griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

Het besluit tot vaststelling treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt tenzij toepassing wordt gegeven aan het vijfde lid van artikel 3.8 Wro of om een voorlopige voorziening wordt gevraagd. Het verzoek om een voorlopige voorziening richt u aan de voorzieningenrechter van bovengenoemde rechtbank.

Naar boven