stcrt-2010-4665-001.png Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Laarbeek maakt, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Buiten-gebied met bijbehorende stukken (zoals de gebiedsvisie voor bebouwingsconcentraties Laarbeek) van maandag 29 maart tot en met maandag 10 mei 2010 ter inzage ligt bij de Informatiebalie in het gemeentehuis Laarbeek. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen via www.laarbeek.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan betreft een actualisering van het vigerende bestemmingsplan Buitengebied en is in hoofdzaak conserverend van aard, zodat er geen exploitatieplan hoeft te worden vastgesteld.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Er moet gemotiveerd aangegeven worden op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de reacties betrekking hebben.

Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Laarbeek, Postbus 190, 5740 AD Beek en Donk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon 0492-469 881 of 469 875. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Naar boven